فایل پاورپوینت آماده ارائه با موضوع باکتری بروسلا در 30 اسلاید و با قابلیت ویرایش
فایل پاورپوینت آماده ارائه با موضوع باکتری بروسلا در 30 اسلاید و با قابلیت ویرایش
عناوین مهم :
گونههای بیماری زا
اثرات مصرف پنیر بر سلامتی
ارزش غذایی و روش تولید پنیر لیقوان
بررسی
میزان شیوع و شدت آلودگی به باکتری های بروسلا ملی تنسیس (Brucella
melitensis) و بروسلا آبورتوس (Brucella abortus) در گوسفندان و گاوهای
مناطق روستایی شهرستان تویسرکان، همدان
تب مالت در بهار و پاییز شایع تر است
خودداری از مصرف بستنی های سنتی و غیرپاستوریزه
عامل بیماری بروسلوز چیست؟
چه حیواناتی به بروسلوز حساس هستند؟
وضعیت بروسلوز در جهان چگونه است؟
وضعیت بیماری در ایران چگونه است؟